Saftig sjokoladelangpanne

En av de beste sjokoladelangpannene jeg har smakt

Ingredienser
400 g smør
4,5 dl vann
9 dl sukker
4 egg
2 ts natron
8 ss kakao
10 dl hvetemel
2,5 dl seterrømme

Glasur:
2 pk lys kokesjokolade
litt matfløte

Fremgangsmåte
Smelt smøret i en kjele. Ha oppe i vann og sukker. Ta av platen når sukkeret er innlemmet. Rør i kakao. Pisk eggene i egen bolle og held dem oppi røren. (Røren må ikke være for varm)
Rør in seterrømme. Bland  natron, hvetemel. Rør det hele sammen til du får en jevn deig.

Ha deigen i en stor, bakepapirkledd langpanne (ca 30×40 cm). Stek kaken på nederste rille i ovnen ved 180°C i ca 45 min.

Vent til kaken er nedkjølt.
Smelt kokesjokoladen sammen med litt matfløte og hel over kaken.

Kaken holder seg veldig godt og er saftig og fin lenge.

Posts created 15

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top