Carbonara

Ingredienser:
500 gram penne eller spagetti
200 gram bacon
150 gram parmesan
4 egg
2 fedd hvitløk
4 ss tørket persille
salt og pepper

  1. Sett en kjele på med vann
  2. Klipp opp bacon i små biter og stekes sprø
  3. Kok penne og spagetti
  4. Riv parmesan
  5. Kutt opp hvitløk og stek litt sammen med bacon, tørket persille og litt salt og pepper.
  6. Visp sammen eggene lett sammen
  7. Når pastaen er ferdig, hell ut vannet
  8. Ta litt og litt pasta og parmesan oppi bacon blandingen. Rør inn godt for hver gang. Fortsett til du ikke har mer pasta igjen. Dersom du har litt parmesan igjen, kan det brukes som topping.
  9. Tilslutt hel over de rørte eggene og bland godt.
    God appetitt.

 

 

Posts created 15

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top